Wagyu bacon och ostburgare

Lyxig wagyu burgare med bacon, ost och en black garlic dressing serverad med friterad skivad potatis.

Inspirerande land:

Sverige

Bröd

Potatoebun

Puck

100% Wagyu

Puckens vikt:

2 x 90 gram

Tillagningssätt:

Smashing

Ost:

Cheddar – Väddö Gårdsmejeri

Toppings

  • Bacon
  • Cheddar
  • Black garlic dressing

Hur man gör

Forma högrevsfärsen till två runda bollar och smasha dem på stekhäll eller gjutjärnspanna. Vänd köttpuckarna och lägg på en ostskiva på vardera bit – använd en smältkupa eller lock för bättre smälteffekt.

Grilla bacon och brödet.

Black garlic dressingen består av 1 dl majonnäs, 4 black garlic klyftor, salt och 1 msk pressad citron.

Bygg burgaren från botten:
Bröd
Black garlic dressing
Kött/Ost x 2
Grillad bacon
Black garlic dressing

_

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Daggesmat

Daniel Waldenström
@daggesmat

Dessa produkter användes till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *