Vegoburgare med hetta! | Rami BBQ Sweden

Jag älskar hamburgare av alla sorter träffa ”Vego burgare med hetta”. Idag lagar jag en riktigt, riktigt god hamburgare av fina grönsaker av olika sorter. Till burgaren gör jag sötpotatis fries picklad lök, coleslaw och guacamole.

Inspirerande land:

Sverige

Bröd

Brioche

Puck

En portabellosvamp

Puckens vikt:

ca 120 gram

Tillagningssätt:

Grillas med smör och vitlök

Ost:

Parmesanost

Toppings

• Hamburgerbröd
• Paprika
• Portabellosvamp
• Röd chili
• Parmesanost
• Sparris

Hur man gör

Så här gör du:
Börja med att göra guacamolen som består av avokado, silverlök, tomat och chili. Värm sedan på smöret i en liten gryta tillsammans med de andra kryddorna. Skär upp grönsakerna i lagom storlek, tänk på att de har olika tillagningstider. Under tiden du grillar grönsakerna så moppar du dem med kryddsmöret. Montera sedan ihop burgaren — servera, ät och njut!

Nedan följer receptet så att du kan prova själv.

Det här behöver du: 

• Hamburgerbröd
• Paprika
• Portabellosvamp
• Röd chili
• Parmesanost
• Sparris
• Zucchini
• Morot
• Rödlök
• Avokado
• Silverlök
• Tomater

Moppade grönsakerna med:
• Smör
• Badass Veggie Boost (färdig kryddblandning)
• Citron
• Rosmarin
• Vitlök
• Timjan
• Röd chili

Om du vill se mer av mina recept så hittar du mig på Instagram, YouTube och Facebook där jag går under namnet rami.bbq.swe

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Rami
@rami.bbq.swe

Dessa produkter användes till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *