Vegoburgare med hetta! | Rami BBQ Sweden
Jag älskar hamburgare av alla sorter träffa ”Vego burgare med hetta”. Idag lagar jag en riktigt, riktigt god hamburgare av fina grönsaker av olika sorter. Till burgaren gör jag sötpotatis fries picklad lök, coleslaw och guacamole.
Inspirerande land:
Sverige
Bröd
Brioche
Puck
En portabellosvamp
Puckens vikt:
ca 120 gram
Tillagningssätt:
Grillas med smör och vitlök
Ost:
Parmesanost
Toppings
• Hamburgerbröd
• Paprika
• Portabellosvamp
• Röd chili
• Parmesanost
• Sparris
Hur man gör
Så här gör du:
Börja med att göra guacamolen som består av avokado, silverlök, tomat och chili. Värm sedan på smöret i en liten gryta tillsammans med de andra kryddorna. Skär upp grönsakerna i lagom storlek, tänk på att de har olika tillagningstider. Under tiden du grillar grönsakerna så moppar du dem med kryddsmöret. Montera sedan ihop burgaren — servera, ät och njut!
Nedan följer receptet så att du kan prova själv.
Det här behöver du:
• Hamburgerbröd
• Paprika
• Portabellosvamp
• Röd chili
• Parmesanost
• Sparris
• Zucchini
• Morot
• Rödlök
• Avokado
• Silverlök
• Tomater
Moppade grönsakerna med:
• Smör
• Badass Veggie Boost (färdig kryddblandning)
• Citron
• Rosmarin
• Vitlök
• Timjan
• Röd chili
Om du vill se mer av mina recept så hittar du mig på Instagram, YouTube och Facebook där jag går under namnet rami.bbq.swe