Nattismat
Mat inspiratör

Inspiratör | Nattismat – Nathalie Teodorson

Älskar mat, bakning och utmaningar! Här delar jag med mig av det jag älskar och hoppas på att kunna inspirera.

30

4

1/5

Yoghurtpannacotta med  blodapelsincurd och vaniljmunk

Dessa produkter användes till detta recept

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader.
Häll av kikärterna och mixa slätt med ägget. Finriv morötterna och blanda ned i smeten med resterande ingredienser. Forma smeten till nuggets och vänd i ströbröd. Lägg nuggets i en oljad plåt och sätt in mitt i ugnen i ca 20 minuter. Vänd de efter halva tiden.
Servera i tortillas med picklad rödlök, srirachayoghurt, sallad och valfria grönsaker.

  • 1 paket kokta kikärter (380 g)
  • 2 medelstora morötter
  • 1 ägg
  • 3 msk Deliciou taco-krydda
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl solroskärnor
  • Lökpulver efter behag
  • Salt och peppar

Panering

  • 1 dl ströbröd
  • Rapsolja eller olivolja

Steg för steg:

Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...

Sugen på något annat ?

Titta vidare bland våra olika produkter

Fler recept

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *