
Nattismat
Mat inspiratör
Inspiratör | Nattismat – Nathalie Teodorson
Älskar mat, bakning och utmaningar! Här delar jag med mig av det jag älskar och hoppas på att kunna inspirera.

30

4

1/5
Yoghurtpannacotta med blodapelsincurd och vaniljmunk
Dessa produkter användes till detta recept
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Häll av kikärterna och mixa slätt med ägget. Finriv morötterna och blanda ned i smeten med resterande ingredienser. Forma smeten till nuggets och vänd i ströbröd. Lägg nuggets i en oljad plåt och sätt in mitt i ugnen i ca 20 minuter. Vänd de efter halva tiden.
Servera i tortillas med picklad rödlök, srirachayoghurt, sallad och valfria grönsaker.
- 1 paket kokta kikärter (380 g)
- 2 medelstora morötter
- 1 ägg
- 3 msk Deliciou taco-krydda
- 1 msk vetemjöl
- 1 dl solroskärnor
- Lökpulver efter behag
- Salt och peppar
Panering
- 1 dl ströbröd
- Rapsolja eller olivolja
Steg för steg:
