Smoked Pork rib burger

Rökt grisribs i brioche med fräsch sallad, tomat, lök, koriander och sötstark BBQ-sås och senap.

Inspirerande land:

USA

Bröd

Brioche

Puck

BBQ Pork Ribs, äpplerökta tills de med lätthet lossnar från benen

Puckens vikt:

200 gram

Tillagningssätt:

Dry rub, Smoked, Low and slow, BBQ glaze

Ost:

Toppings

  • BBQ-sås. Hemmagjord eller färdig
  • 1/4 tunnskivad silverlök
  • 1/4-1/2 tunnskivad tomat
  • Färsk koriander
  • Picklad jalapeno
  • Gul senap (american yellow mustard)

Hur man gör

Köttet i denna burgaren består av BBQ Pork Ribs, gärna en fetare variant, t.ex. St.Louis cut, som lämpar sig väl för BBQ.
Viktigt är att ge köttet tid i låg värme och återfukta under tillagningen för ett saftigt resultat med mycket smak

Ge snittytan på brödet en rostning i het panna
Dra köttet av benen och dela i grova bitar för hand

Bygg så här, nerifrån

Bottendel
Gul senap
Krispig sallad
Skivad tomat
Silverlökk
Köttet
BBQ-sås efter smak
Färsk koriander
Överdel av brödet

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Johan
@dining.by.viruskovic

Dessa produkter kan användas till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter