Salt and hot Hell Yeah burger

Salt and hot Hell Yeah burger

Kanonburgare med picklad rödlök, ramlöksmajonnäs och karamelliserad lök

Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Potatoe bun (Frisco i detta fall)
Puck: 100% högrev
Puckens vikt: 150 gr
Tillagningssätt: Grillad
Ost: Cheddar

Toppings:

  • Stekt paprika och jalapeno
  • Stekt bacon
  • Rödlök
  • Parmesanmajonäs
Intro

Ingredienser

Högrev

Potatoe bun

Paprika

Jalapeno

Bacon

Rödlök

Parmesan

Majonnäs

Cheddar

Hur man gör

Stek stek bacon krispigt. Stek sedan röd paprika och jalapeño i baconfettet. Färsk rödlök.

Gör egen majonnäs (eller köp av bra kvalité) och tillsätt finriven och grovriven parmesan. Tillsätt salt och peppar.

Inspiratör - teamhellyeahbbq

Inlagd av - burgerstore