Salt and hot Hell Yeah burger

Kanon burgare med picklad rödlök, ramlöksmajonnäs och karamelliserad lök

Inspirerande land:

Sverige

Hell yeah

Bröd

Potatoebun (Frisco i detta fall)

Puck

100% Högrev

Puckens vikt:

1 x 150 gram

Tillagningssätt:

Grillad

Ost:

Cheddar

Toppings

  • Stekt paprika och jalapeno
  • Stekt bacon
  • Rödlök
  • Parmesanmajonäs

Hur man gör

Stek stek bacon krispigt. Stek sedan röd paprika och jalapeño i baconfettet. Färsk rödlök.

Gör egen majonnäs (eller köp av bra kvalité) och tillsätt finriven och grovriven parmesan. Tillsätt salt och peppar.

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Hell Yeah BBQ
@teamhellyeahbbq

Dessa produkter kan användas till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *