Lökringsburgare

En högrevsburgare med baconlindade lökringar som går hem alla dagar i veckan!

Inspirerande land:

Sverige

Bröd

Potatoebun

Puck

100% Högrev

Puckens vikt:

2 x 80 gram

Tillagningssätt:

Smashing

Ost:

Cheddar – Väddö Gårdsmejeri

Toppings

  • Lökringar med bacon
  • Cheddarost
  • Poppamies habanero ketchup

Hur man gör

Skala och skär löken i skivor. Linda sedan dessa med bacon och grilla sedan på grillen, Om så önskas pensla gärna med lite BBQ sås.

Forma högrevsfärsen till två runda bollar och smasha dem på stekhäll eller gjutjärnspanna. Vänd köttpuckarna och lägg på 2 ostskivor på vardera bit – använd en smältkupa eller lock för bättre smälteffekt.

Grilla brödet medans köttet får vila.

Bygg burgaren från botten:
Bröd
Poppamies habanero ketchup
Kött/Ost x 2
Baconlindade lökringarna

_

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Daggesmat

Daniel Waldenström
@daggesmat

Dessa produkter användes till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *