Laxburgare med jalapeñotartar
Laxpuck vilande på en rucolabädd med frisk men het tartar , toppad med röd chilipeppar
Inspirerande land:
Sverige

Bröd
Klassikt bröd
Puck
Lax
Puckens vikt:
1 x 100 gram
Tillagningssätt:
Stekt
Ost:
Naturell
Toppings
- Tartar
- Rödlök
- Rucola
- Röd chili, skivad
Hur man gör
Jalapeño tartar :
Gör en majonnäs eller använd en färdig av hög kvalitet. I detta fall blandades 2 dl majonnäs med ett par hackade inlagda jalapeños skivor (efter önskad styrka) , två matskedar hackad kapris, 1 matsked juice från färsk citron. Rör i två matskedar bostongurka samt en matsked finhackad salladslök , använd bara det vita eller ljusgröna
Bygg så här, nerifrån
Bottendel
Tartar
Rucola
Lax
Rödlök
Röd chili, tunnskivad och efter smak
Tartar
Toppdelen
Inspiratör
