Klassisk älgburgare med mycket ost

Älgfärsburgare är aldrig fel och denna med mycket ost är en given bra cheeseburgare.

Inspirerande land:

Sverige

Bröd

Black bread

Puck

100% Älgfärs

Puckens vikt:

2 x 80 gram

Tillagningssätt:

Smashing

Ost:

Cheddar – Väddö Gårdsmejeri

Toppings

  • Sallad
  • BBQ sås

Hur man gör

Forma älgfärsen till två runda bollar och smasha dem på stekhäll eller gjutjärnspanna. Vänd köttpuckarna och lägg på en ostskiva på vardera bit – använd en smältkupa eller lock för bättre smälteffekt.

Bygg burgaren från botten:
Bröd
Sallad
BBQ sås
Kött/ost x2
BBQ sås
Bröd

_

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Daggesmat

Daniel Waldenström
@daggesmat

Dessa produkter användes till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *