Juicy truffle cheeseburger with sweet onion

Dubbel smash med tryffelmajonäs med karamelliserad lök samt chili och ingefärspicklad rödlök

Inspirerande land:

Sverige

Hell yeah

Bröd

Potatoebun

Puck

50% Högrev | 30% Bringa| 20% Talg

Puckens vikt:

2 x 80 gram

Tillagningssätt:

Smashing

Ost:

Cheddar

Toppings

  • Karameliserad och fondfräst lök med rom
  • Chili och ingefärspicklad rödlök
  • Tryffelmajonäs

Hur man gör

Stek löken i smör tillsammans med farinsocker, muscovadosocker, mörk rom och köttbuljong för djup smak. Pickla rödlök i klassisk 1-2-3 lag med chili och ingefära.

Gör egen majonnäs (eller köp av bra kvalité) och smaksätt med svart tryffelolja efter smak och salt och peppar.

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Hell Yeah BBQ
@teamhellyeahbbq

Dessa produkter kan användas till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *