Juicy truffle cheeseburger with sweet onion
Dubbel smash med tryffelmajonäs med karamelliserad lök samt chili och ingefärspicklad rödlök
Inspirerande land:
Sverige

Bröd
Potatoebun
Puck
50% Högrev | 30% Bringa| 20% Talg
Puckens vikt:
2 x 80 gram
Tillagningssätt:
Smashing
Ost:
Cheddar
Toppings
- Karameliserad och fondfräst lök med rom
- Chili och ingefärspicklad rödlök
- Tryffelmajonäs
Hur man gör
Stek löken i smör tillsammans med farinsocker, muscovadosocker, mörk rom och köttbuljong för djup smak. Pickla rödlök i klassisk 1-2-3 lag med chili och ingefära.
Gör egen majonnäs (eller köp av bra kvalité) och smaksätt med svart tryffelolja efter smak och salt och peppar.
Inspiratör
