Jägarens Burgare

Jägarens Burgare

En saftig högrevsburgare med smörstekta kantareller och hemmagjord burgar dressing

Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Brioche
Puck: 100% högrev
Puckens vikt: 120 gram
Tillagningssätt: Smashing
Ost: Cheddar

Toppings:

  • Smörstekta kantareller eller annan svamp
  • Tomat
  • Burgardressing
  • Bacon
Intro

Ingredienser

Brioche

Högrev

Cheddar

Kantareller

Tomat

Burgerdressing

Bacon

Hur man gör

Börja med att tända grillen. 200 grader och pizzastenen varm nog för att smasha burgar bollar.
Under tiden smörstekar du 200g kantareller.

Förbered alla ingredienser, men framförallt dressingen: 2msk Rapsolja, 2msk vatten, 2msk tomatpuré, 1 tesked socker, 1 msk ättiksprit, 1/5 smörstekt lök, smörgås gurka, 1 äggula, 1 tsk senapsfrö, 1/5 riven morot och 1 tsk kålrabbi, 0,5 tsk gurkmeja, paprika pulver, salt, chili flingor.

Skiva tomaten

Bygg burgaren från botten:
Bröd
Burgardressing
Tomat
Kött
2 x cheddar
Bacon
Kantareller
Bröd

Inspiratör - moniamimi

Inlagd av - burgerstore