Jägarens Burgare

En saftig högrevsburgare med smörstekta kantareller och hemmagjord burgar dressing

Inspirerande land:

Sverige

italiano matimperiet

Bröd

Brioche

Puck

100% Högrev

Puckens vikt:

1 x 120 gram

Tillagningssätt:

Smashing

Ost:

Cheddar

Toppings

  • Smörstekta kantareller eller annat svamp
  • Tomat
  • Burgardressing
  • Bacon

Hur man gör

Börja med att tända grillen. 200 grader och pizzastenen varm nog för att smasha burgar bollar.
Under tiden smörstekar du 200g kantareller.

Förbered alla ingredienser, men framförallt dressingen: 2msk Rapsolja, 2msk vatten, 2msk tomatpuré, 1 tesked socker, 1 msk ättiksprit, 1/5 smörstekt lök, smörgås gurka, 1 äggula, 1 tsk senapsfrö, 1/5 riven morot och 1 tsk kålrabbi, 0,5 tsk gurkmeja, paprika pulver, salt, chili flingor.

Skiva tomaten

Bygg burgaren från botten:
Bröd
Burgardressing
Tomat
Kött
2 x cheddar
Bacon
Kantareller
Bröd

 

– Åter till startsidan för menyn

_

Inspiratör

Monica_Moniamimi

Monica
@moniamimi

Dessa produkter användes till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter