Hell Yeah´s Åkullaburgare med smak av skogen

Viltburgare med bl.a timjan, majjo med granskottsolja och picklad lök med enbär

Inspirerande land:

Sverige

Bröd

Potatoebun

Puck

60% Högrev | 30% Hjort | 10% Talg

Puckens vikt:

1 x 140 gram

Tillagningssätt:

Grillad

Ost:

Naturell

Toppings

  • Parmesanmajonäs m granskottsolja
  • Picklad lök m enbär
  • Röd o vit spetskål

Hur man gör

Hackad spetskål för krisp, pickla rödlök i klassisk 1-2-3 lag tillsammans med enbär. Obs, plocka bort dessa innan servering alternativt lägg enbär i en tesil vid pickling (inte goda att tugga på).

Gör egen majonäs (eller köp av bra kvalité) och tillsätt finriven och grovriven parmesan, granskottsolja efter smak och salt och peppar.

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Hell Yeah BBQ
@teamhellyeahbbq

Dessa produkter kan användas till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *