Hell Yeah´s Åkullaburgare med smak av skogen

Hell Yeah´s Åkullaburgare med smak av skogen

Viltburgare med bl.a timjan, majjo med granskottsolja och picklad lök med enbär

Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Potatoe bun
Puck: 60% högrev | 30% hjort | 10% talg
Puckens vikt: 140 gr
Tillagningssätt: Grillad
Ost: Naturell

Toppings:

  • Parmesanmajonäs m granskottsolja
  • Picklad lök m enbär
  • Röd o vit spetskål
Intro

Ingredienser

Högrev, hjort, talg

Potatoe bun

Majonnäs

Parmesan

Granskottsolja

Rödlök

Enbär

Rödkål

Spetskål

Naturell ost

Hur man gör

Hackad spetskål för krisp, pickla rödlök i klassisk 1-2-3 lag tillsammans med enbär. Obs, plocka bort dessa innan servering alternativt lägg enbär i en tesil vid pickling (inte goda att tugga på).

Gör egen majonäs (eller köp av bra kvalité) och tillsätt finriven och grovriven parmesan, granskottsolja efter smak och salt och peppar.

Inspiratör - teamhellyeahbbq

Inlagd av - burgerstore