Hamburgare med bacondressing av Freddvidgrillen

Hamburgare med bacondressing, ananassalsa , jalapeños med crisp från rostad lök

Inspirerande land:

Sverige

Bröd

Brioche

Puck

Nötfärs

Puckens vikt:

2 x 100gram

Tillagningssätt:

Grillad

Ost:

Cheddar

Toppings

  • Bacondressing
  • Ananassalsa
  • Rostad lök
  • Jalapeños

Hur man gör

Bacondressingen
Hacka baconet fint, knaperstek i panna på grillen.
Bland med majonnäsen i en skål.
Smaka av med salt & svartpeppar.

Ananassalsa
Finhacka lök, chili och persilja.
Blanda ner i en skål med ananasen.
Pressa lite lime över och blanda ihop.
Smaka av med salt & svartpeppar.

Hamburgare
I färsen blandar du i lite av en god BBQ sås
Forma 8 st bollar á 100 g
Grilla eller stek på hög värme, smasha dina burgare. Normalt smashar jag hårt så dem blir tunna, men i detta recept tryckte jag endast lätt för att forma ut bollen.
Lägg på osten när du har vänt första gången så den hinner smälta

 

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Fredik
@freddevidgrillen

Dessa produkter kan användas till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *