Hamburgare med bacondressing av Freddvidgrillen

Hamburgare med bacondressing

Hamburgare med bacondressing, ananassalsa , jalapeños med crisp från rostad lök

Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Brioche
Puck: Nötfärs
Puckens vikt: 2 x 100 gram
Tillagningssätt: Grillad
Ost: Cheddar

Toppings:

  • Bacondressing
  • Ananassalsa
  • Rostad lök
  • Jalapeños
Intro

Ingredienser

Nötfärs

Briochebröd

Cheddarost

Bacon

Majonnäs

Lök

Chili

Persilja

Lime

Rostad lök

Jalapeno

Salt och peppar

Hur man gör

Bacondressingen
Hacka baconet fint, knaperstek i panna på grillen.
Bland med majonnäsen i en skål.
Smaka av med salt & svartpeppar.

Ananassalsa
Finhacka lök, chili och persilja.
Blanda ner i en skål med ananasen.
Pressa lite lime över och blanda ihop.
Smaka av med salt & svartpeppar.

Hamburgare
I färsen blandar du i lite av en god BBQ sås
Forma 8 st bollar á 100 g
Grilla eller stek på hög värme, smasha dina burgare. Normalt smashar jag hårt så dem blir tunna, men i detta recept tryckte jag endast lätt för att forma ut bollen.
Lägg på osten när du har vänt första gången så den hinner smälta

Inspiratör - freddevidgrillen

Inlagd av - burgerstore