Hamburgare med bacondressing av Freddvidgrillen
Hamburgare med bacondressing, ananassalsa , jalapeños med crisp från rostad lök
Inspirerande land:
Sverige

Bröd
Brioche
Puck
Nötfärs
Puckens vikt:
2 x 100gram
Tillagningssätt:
Grillad
Ost:
Cheddar
Toppings
- Bacondressing
- Ananassalsa
- Rostad lök
- Jalapeños
Hur man gör
Bacondressingen
Hacka baconet fint, knaperstek i panna på grillen.
Bland med majonnäsen i en skål.
Smaka av med salt & svartpeppar.
Ananassalsa
Finhacka lök, chili och persilja.
Blanda ner i en skål med ananasen.
Pressa lite lime över och blanda ihop.
Smaka av med salt & svartpeppar.
Hamburgare
I färsen blandar du i lite av en god BBQ sås
Forma 8 st bollar á 100 g
Grilla eller stek på hög värme, smasha dina burgare. Normalt smashar jag hårt så dem blir tunna, men i detta recept tryckte jag endast lätt för att forma ut bollen.
Lägg på osten när du har vänt första gången så den hinner smälta
Inspiratör
