Elvis Pelvis Burgare

En bomb av smaker med jordnötssmör, majonäs, bacon, pickles, karamelliserad rödlök, rostad lök och dubbla smashpuckar av högrev täckta med cheddarost..

Inspirerande land:

USA

Elvis Pelvis Burgare

Bröd

Brioche med vallmofrön

Puck

100% Högrev

Puckens vikt:

2 X 75 gram

Tillagningssätt:

Smashing

Ost:

Cheddar

Toppings

  • Jordnötssmör
  • Majonnäs
  • Pickles
  • Bacon
  • Karamelliserad rödlök
  • Rostad lök

Hur man gör

Dela på Briochebröden och stek dem i smör så att du får en krispig brun stekyta, lägg dem åt sidan och låt dem vila.
Forma färsen till två bollar, smasha dem och låt dem steka på hög värme så att du får en schysst stekyta, vänd på dem och lägg på osten direkt (använd gärna ett lock/smältkupol för att smälta osten helt och jämnt).
Bygg burgaren från botten.
Bred på ett lager med jordnötssmör
Bred på ett lager med majonäs
Tunna skivor av pickles
Kött/ost x2
Bacon
Karamelliserad rödlök
Rostad lök
– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Mikael
@barbqmike

Dessa produkter användes till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Titta vidare bland våra olika produkter

[/section]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *