Elvis Pelvis Burgare
En bomb av smaker med jordnötssmör, majonäs, bacon, pickles, karamelliserad rödlök, rostad lök och dubbla smashpuckar av högrev täckta med cheddarost..
Inspirerande land:
USA

Bröd
Brioche med vallmofrön
Puck
100% Högrev
Puckens vikt:
2 X 75 gram
Tillagningssätt:
Smashing
Ost:
Cheddar
Toppings
- Jordnötssmör
- Majonnäs
- Pickles
- Bacon
- Karamelliserad rödlök
- Rostad lök
Hur man gör
Dela på Briochebröden och stek dem i smör så att du får en krispig brun stekyta, lägg dem åt sidan och låt dem vila.
Forma färsen till två bollar, smasha dem och låt dem steka på hög värme så att du får en schysst stekyta, vänd på dem och lägg på osten direkt (använd gärna ett lock/smältkupol för att smälta osten helt och jämnt).
Bygg burgaren från botten.
Bred på ett lager med jordnötssmör
Bred på ett lager med majonäs
Tunna skivor av pickles
Kött/ost x2
Bacon
Karamelliserad rödlök
Rostad lök
Inspiratör

Mikael
@barbqmike
Dessa produkter användes till detta recept
kr299.00