Dubbel smashburgare med ramslök

Kanon burgare med picklad rödlök, ramlöksmajonnäs och karamelliserad lök

Inspirerande land:

Sverige

Bröd

Brioche

Puck

100% Högrev

Puckens vikt:

2 x 80 gram

Tillagningssätt:

Smashing

Ost:

Cheddar

Toppings

  • Karameliserad lök
  • Picklad rödlök
  • Saltgurka
  • Ramslöksmajonäs
  • Salladsblad

Hur man gör

Bryn löken i smör tillsammans med farinsocker tills löken får gyllenbrun färg, tillsatt salt och peppar.

Pickla rödlöken i 1-2-3lag
Gör egen majonnäs (eller köp av bra kvalité) och tillsätt mixad färsk ramslök. Tillsätt salt och peppar.

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Hell Yeah BBQ
@teamhellyeahbbq

Dessa produkter användes till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *