Double Umami Smashburger

Double Umami Smashburger

En smakexplosion med tryffelost, dressing med karamelliserad lök, silverlök, tomat och dubbla smashburgare.

Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Brioche
Puck: 100% högrev
Puckens vikt: 2×80 gr
Tillagningssätt: Smashing
Ost: Tryffelcheddar

Toppings:

  • Tomatskivor
  • Silverlök
  • Hamburgerdressing med karamelliserad lök
Intro

Ingredienser

Hur man gör

Forma högrevsfärsen till två runda bollar och smasha dem på stekhäll eller gjutjärnspanna. Vänd köttpuckarna och lägg på en ostskiva på vardera bit – använd en smältkupa eller lock för bättre smälteffekt.

Hamburgerdressingen består av 2 delar majonnäs, 1 del grovkorning senap, 1 del ketchup, finhackad saltgurka och karamelliserad gul lök.

Bygg burgaren från botten:
Bröd
Hamburgerdressing
Kött/Ost x 2
Tomat
Silverlök
Hamburgerdressing

Inspiratör

Matimperiet
Matimperiet

Inlagd av

Tobias
Matimperiet