Double Umami Smashburger

En smakexplosion med tryffelost, dressing med karamelliserad lök, silverlök, tomat och dubbla smashburgare.

Inspirerande land:

Sverige

Matimperiet

Bröd

Brioche

Puck

100% Högrev

Puckens vikt:

2 x 80 gram

Tillagningssätt:

Smashing

Ost:

Tryffelcheddar – Väddö Gårdsmejeri

Toppings

  • Tomatskivor
  • Silverlök
  • Hamburgerdressing med karamelliserad lök

Hur man gör

Forma högrevsfärsen till två runda bollar och smasha dem på stekhäll eller gjutjärnspanna. Vänd köttpuckarna och lägg på en ostskiva på vardera bit – använd en smältkupa eller lock för bättre smälteffekt.

Hamburgerdressingen består av 2 delar majonnäs, 1 del grovkorning senap, 1 del ketchup, finhackad saltgurka och karamelliserad gul lök.

Bygg burgaren från botten:
Bröd
Hamburgerdressing
Kött/Ost x 2
Tomat
Silverlök
Hamburgerdressing

 

– Åter till startsidan för menyn

_

Inspiratör

Matimperiet

Tobias
@matimperiet_

Dessa produkter användes till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *