Crispy pork burger

Klassiska smaker av schnitzel i fantastiskt burgarformat

Inspirerande land:

Sverige

Hellyeah pork

Bröd

Potatoebun

Puck

Fläsk (Fläskfile)

Puckens vikt:

2 x 55 gram

Tillagningssätt:

Friterat

Ost:

Naturell

Toppings

  • Kaprismajonnäs
  • Grillad röd spetskål
  • Grillad citron
  • Friterad persilja
  • Friterad kapris

Hur man gör

Fritera persilja och kapris.
Skiva fläskfilé i ca 2,5 cm, banka den tunn. Gör en frityrsmet och doppa fläsket i och sedan i panko innan fritering. Grilla spetskål och citron. Pressa grillad citron över spetskålen.
Gör egen majo eller köp av bra kvalité, mosa kapris och blanda i majo, smaksätt med nymald peppar och citron.

Bygg burgaren:

Bottenbröd
Kaprismajo
Spetskål
Fläsk
Persilja och kapris*
Fläsk
Pressad citron
Kapris majonnäs
Toppen

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Hell Yeah BBQ
@teamhellyeahbbq

Dessa produkter kan användas till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter