Chesseburgare med ölsmak

En härlig burgare med massa ost och ölbrässerad lök är en given home run!

Inspirerande land:

Sverige

Bröd

Brioche

Puck

100% Högrev

Puckens vikt:

1 x 150 gram

Tillagningssätt:

Grillning

Ost:

Tryffelcheddar och cheddarost – Väddö Gårdsmejeri

Toppings

  • Ölbrässerad lök
  • Cheddarost sås

Hur man gör

Forma högrevsfärsen till 1 puck. Grilla sedan den och lägg på en chaeddarost skiva efter vändningen av burgaren. Grilla även brödet.

Skal och skiva löken och brässera i lite porter öl samt lite köttfond.

Bygg burgaren från botten:
Bröd
Cheddarost sås
Tryffelost
Kött/cheddarost
Bräseradelöken
Bröd

_

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Daggesmat

Daniel Waldenström
@daggesmat

Dessa produkter användes till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *