Cheeseburgare med ölsmak

Cheeseburgare med ölsmak by Daggesmat

En härlig burgare med massa ost och ölbrässerad lök är en given home run!

Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Brioche
Puck: 100% högrev
Puckens vikt: 150 gr
Tillagningssätt: Grillad
Ost: Tryffel- och cheddarost

Toppings:

  • Ölbrässerad lök
  • Cheddarost sås
Intro

Ingredienser

Bröd

Cheddarost sås

Tryffelost

Kött

Bräserad lök

Hur man gör

Forma högrevsfärsen till 1 puck. Grilla sedan den och lägg på en cheddarost skiva efter vändningen av burgaren. Grilla även brödet.

Skal och skiva löken och brässera i lite porter öl samt lite köttfond.

Bygg burgaren från botten:
Bröd
Cheddarost sås
Tryffelost
Kött/cheddarost
Bräseradelöken
Bröd

Inspiratör - daggesmat


Inlagd av - daggesmat