Boltisburger

Smashburger i egenbakade briochebröd med riktigt salt, rökt bacon och ost.

Inspirerande land:

Sverige

Boltisburger

Bröd

Brioche

Puck

100% Högrev

Puckens vikt:

2 x 80 gram

Tillagningssätt:

Smashing

Ost:

Cheddar

Toppings

  • Egenrökt bacon
  • Crispsallad
  • Rödlök
  • Yellow mustard
  • Saltgurka
  • Tryffel majonnäs

Hur man gör

Denna burgare är tillagad enligt smashmetoden där två köttfärsbollar med nymald högrev pressas ut på stekhet häll. Bacon varmrökts sedan tidigare och briochebröden nybakade.

Bygg så här, nerifrån

Bottendel
Yellow mustard
Crispsallad
Rödlök
Gurka
Kött
Ost
Kött
Ost
Bacon
Tryffelmajonnäs
Toppdelen

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Johan
@boltis.se

Dessa produkter kan användas till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *